Karşıyaka Elazığ'da Yara Aldı

KSK Haber
KSK HABER
0

Karşıyaka, 2-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Elazığ’a yenildi. Yeşil-kırmızılılar, ilk 15 dakikada Hakan ve Sefa ile iki farklı üstünlüğü sağlarken Çağrı, Beykan ve Mesut'un gollerine engel olamadı, 2. Lig yarışında yara aldı. 

TFF Üçüncü Lig İkinci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka, Elazığ deplasmanından 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2'lik yenilgiyle ayrıldı. Karşıyaka karşılaşmaya oldukça etkili başladı. Mücadelenin 9. dakikasında sahneye çıkan Hakan rakip defansın hatasını affetmedi ve Kaf-Kaf'ı 1-0 öne geçirdi. 15'te Karşıyaka kontratağında Sefa güzel bir vuruşla farkı ikiye çıkaran golü kaydetti: 0-2. 31. dakikada ev sahibi Elazığspor'un ani geliştirdiği atakta Çağrı şık bir plase ile farkı bire indirdi: 1-2. 


KAF-KAF İKİNCİ YARIDA YIKILDI 

Karşıyaka ikinci yarıda oldukça etkisiz bir görüntü sergiledi. İlk 20 dakikada yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Kaf-Kaf, üst üste yediği gollerle geriye düştü. 76'da ani gelişen Elazığ atağında Beykan Şimşek skora denge getirdi: 2-2. Bu golden üç dakika sonra 79'da Mesut savunmanın hatasında topla buluşup ağları sarstı: 3-2. Karşılaşma bu skorla sona ererken Karşıyaka, Elazığ'dan puansız ayrıldı.









Etiketler:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)