Pınar Karşıyaka, Hapoel Jerusalem ile Avrupa Defterini Kapatıyor

KSK Haber
KSK HABER
0

 


FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 turu heyecanı, bu hafta oynanacak müsabakalarla birlikte son buluyor. K grubundaki altıncı ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Hapoel Jerusalem ile kozlarını paylaşıyor.

Güvenlik önlemleri nedeniyle İzmir yerine Bosna Hersek’in Laktasi kentinde oynanacak bu müsabaka, bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Ayrıca karşılaşma, Tivibu Spor 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Son 16 turunda K grubunda yer alan temsilcimiz Pınar Karşıyaka, bu grupta Lenovo Tenerife, Hapoel Jerusalem ve Peristeri ile mücadele ediyor.

Yoluna bir galibiyet ve dört yenilgiyle devam eden Karşıyaka’nın gruptan çıkma şansı kalmadı. Temsilcimiz, Hapoel Jerusalem maçının ardından bu sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek.

Son olarak geçtiğimiz hafta zorlu Lenovo Tenerife deplasmanında sahne alan Karşıyaka, sahadan 88-79’luk skorla mağlup ayrıldı.

Temsilcimizde Errick McCollum‘un 22 sayı ve 4 ribaundluk performansı, galibiyet için yeterli değildi. Kelan Martin ise 19 sayı ve 6 ribaund ile mücadeleye nokta koydu.

Karşıyaka’da maç başına 17.8 sayı ve 7.8 ribaund gibi etkili istatistiklerle mücadele eden Vernon Carey, bu sezon takımının en skorer ismi konumunda. Carey’nin ardından Errick McCollum, 15.0 sayı ve 4.4 asist ortalamaları ile oynuyor.

Rakip Hapoel Jerusalem ise Son 16’da yoluna üç galibiyet ve iki yenilgiyle devam ediyor. İsrail ekibi, bu maçı kazandığı takdirde adını çeyrek finale yazdıracak.

Hapoel Jerusalem, maçı kaybetmesi ve Peristeri’nin de evinde Lenovo Tenerife’yi mağlup etmesi durumunda ise grubu üçüncü sırada bitirip turnuvaya veda ececek.

Jerusalem’de maç başına 16.9 sayı ve 4.9 ribaund ortalamalarıyla oynayan Levi Randolph, takımının en skorer ismi konumunda. Randolph’un ardından Speedy Smith, 10.7 sayı ve 6.3 asist ortalamaları ile oynuyor.

Son 16 turunda grubu ilk iki sırada bitiren takımlar, adlarını çeyrek finale yazdırmış olacaklar. Grup üçüncüleri ve dördüncüleri ise turnuvaya veda edecekler.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)