Karşıyaka deplasmanda 3-2 kazandı

KSK Haber
KSK HABER
0


TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, Bulvarspor'u deplasmanda 3-2 yenerek önemli bir galibiyet aldı. Bu sonuçla dört maçta dört galibiyet elde eden ekibimiz, galibiyet serisini devam ettirdi ve puanını 52'ye çıkardı. Karşıyaka, bu başarısıyla lider Batman Petrolspor ve ikinci sıradaki Elazığspor'un peşini bırakmadı. Yeşil-kırmızılı takımımız, gelecek hafta kendi sahasında Hacettepe 1945'i ağırlayacak. Bu maç, Karşıyaka'nın ligdeki konumunu daha da güçlendirmesi açısından büyük önem taşıyor.


TARAFTAR DEPLASMANDA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

3. ligde ufak stadlarda oynamak zorunda kalan Karşıyaka çoğu zaman %5 lik kontenjan sınırına takılıyor. Bulvarspor deplasmanına gitmek isteyen yüzlerce taraftar olmasına karşın verilen 200 kişilik kontenjanı Karşıyakalılar komple doldurdu. Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı'nda gerçekleşen Bulvarspor-Karşıyaka maçında taraftarlarımız 90 dakika boyunca takıma tezahüratlarıyla destek oldu.

aTeknik Direktörümüz geçen maçtan 2 değişiklik ile sahaya çıktı. Geçen maçta Şeref Özcan ve Barış Sağır'ı bu kez kadroya dahil etmeyen Sözeri, onların yerine İstanbul'da Mehmet Alaeddinoğlu ve Bilal Ceylan'a ilk 11'de şans verdi. Ayrıca, geçen hafta uzun bir sakatlık dönemi sonrasında forma giyen Cenk Ahmet Alkılıç da kadroda yer almadı. Bulvar Stadı'nın suni çim olması sebebiyle Cenk Ahmet'in riske edilmediği belirtildi.

Öte yandan, yurt dışında olduğu için Efeler 09 maçını tribünden takip edemeyen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergülü, dün İstanbul deplasmanında takımın yanında yerini aldı. Başkan Ergülü'nün yanı sıra futbol şube yönetimi de tam kadro olarak Bulvarspor deplasmanında yer aldı.


Etiketler:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)